Jag saknar tillhörighet

Motorcyklister har förlöjligat mig. Enligt cyklisterna fuskar jag. Jag har två hjul, en motor och mörka solglasögon. Det räcker tydligen inte för att tillhöra den förstnämnda gruppen. Min cykel ser ut som en cykel. Allt en vanlig sådan har, har även min. Men jag har ett stöd, en förutsättning för att jag ska kunna genomföra min idé. Min cykel är ju som dom andra cyklarna. Det mesta har dom gemensamt.

Jag ska inte dra alla över en kam. Mötte en motorcyklist idag. Jag gjorde en liten försiktig nick med huvudet och fick en lika försiktig nick tillbaka. Jag kanske ska vara lite mer diskret i fortsättningen. Inte vinka glatt.

Jag lovar att jag är inte annorlunda bara för att jag tar hjälp. Mer förenar än vad som skiljer oss åt. Kanske måste jag betala priset och acceptera att jag får tillhöra en egen grupp. Nästa steg är att starta en egen intresseorganisation. Vi måste få människor att förstå, alla är värda lika mycket, även om vissa har elmotor.

Gillar

Kommentarer

Bitte Müller-Hansen
,
Tänker på när jag sydde min häradsdräkt. De renläriga tyckte man skulle sy allt för hand, varenda söm. Vår cirkelledare (i studiecirkeln) sa att våra anmödrar var smarta och använde de hjälpmedel som fanns. De hade säkert använt en symaskin om de haft. Alltså; du är smart, använd din hjälpmotor så mycket som du behöver så blir din resa ännu bättre!
Karin,
Tröttsamt att behöva hantera andras självpåtagna uppgift att ha synpunkter på hur man väljer att leva. Men det är egentligen värst för dem själva, Verkligen. Så, fortsät trampa på, fortsätt le och nicka när du möter dem. och framför allt; fortsätt att skriva och fotta! Kram!
åhusvingård.se
hakanfoto
hakanfoto,
Tack Karin!
nouw.com/hakanfoto
Carlo
,
Du är i fronten - en pionjär. Snart kommer kanske antalet elcyklister (och elbilister) att överträffa de andra fortskaffningsmedlen. Du är på rätt väg - i dubbel bemärkelse
hakanfoto
hakanfoto,
Tänkte på bilden med lastbilen! Vår gemensamma upplevelse hade jag glömt. Den vi såg var värre!
nouw.com/hakanfoto
Agneta
,
Trist, men lägg det bakom dig. Du gör en underbar resa, vi är många som följer dig otycker det är fantastiskt. Kul att du stannade hos oss på Nora Tåghem o hjärtligt välkommen tillbaka🚲🚲🚲
Alice
,
Då vill jag tillhöra din grupp Håkan, hade nog inte orkat cykla så långt utan el! Och gärna extra dämpning på sadeln också😊
vad fint du skriver och fotar, så kul att följa din resa!
/Alice
hakanfoto
hakanfoto,
Jag har faktiskt en dämpad sadel. Den gör en del nytta på grusvägarna. Roligt att du följer min resa och att du skrev en kommentar!
nouw.com/hakanfoto