Cykeltrubbel

Jag fick ingen el till min cykel. När jag tryckte på knapparna hände inget. Det hände två gånger utanför Delsbo. Jag pillade och ryckte i sladdarna flera gånger. Den funkade. Men jag blev orolig. Vad händer om jag inte få någon el? Finns inte en chans att jag kan fullfölja. Jag körde på el hela tiden. Vågade inte slå av. Under en lång etapp, kommer elen att räcka?

Jag kontaktade HelloRider, företaget där jag köpte min cykel. Killen var positiv. Detta löser vi Håkan. Ta dig till Sundsvall. Där finns ett företag som kan hjälpa dig. Jag stannade en dag extra och besökte cykelaffären. När jag kom dit funkade knapparna. Jag kontaktade HelkoRider igen. - Ni måste godkänna att jag byter ut vissa delar, 1500:-. - Nej vi kan inte godkänna att byta ut något som fungerar. - Men om jag blir stående utan el, då får jag lägga ner min resa. - Det är ju tråkigt, men det är inte vårt ansvar.

Jag bestämde mig för att inte byta ut delen. Dagen efter på väg ut från Sundsvall. Hade kört fel flera gånger. Irriterad. Ringer i telefonen. - Det är "Lars" från HelloRider,jag är After sales maneger. Dom hade nog ändrat sig. - Som du förstår kan vi inte byta ut en del som fungerar. - Vad händer om den slutar fungera? - Nu är det så Håkan att din cykel fungerar utan el. Jag exploderade. Fullständigt. Mitt tålamod, empati och sociala kompetens som jag haft som vägledare, blåste bort i samma stund. Ingenting fanns kvar. Vad jag sa? Det vill ni inte veta. Jag var inte längre någon intressant kund för HelloRider.

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,
hej så trevligt träffa dig. vill gärna följa dig. Om dubhar tid och lust titta in hos mig
nouw.com/stenhagenbettan